Zonnepanelen Zakelijk

  • Home
  • Zonnepanelen Zakelijk

Zonnepanelen voor bedrijven

Zonne-energie voor bedrijven is een duurzame investering. Het is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar u draagt ook bij aan een duurzame samenleving. Onze adviseurs kunnen u voorzien van advies op maat. De adviseur bekijkt uw dak en maakt voor u een dakplan op maat! Soleinpanelen B.V. verzorgt het traject van begin tot eind.

Voordelen van het zakelijk aanschaffen van zonnepanelen

Belastingvoordeel

D.m.v. zonnepanelen wekt u uw eigen energie op. Hierdoor bespaart u op uw energierekening. U kunt de kosten van het aanschaffen van de installatie ook nog aandragen als kosten. Hierdoor hoeft u aan het eind van het jaar minder belasting te betalen. Op de zonnepanelen en de installatie kunt u de BTW terugvragen.

Terug Leversubsidie

Op 1 januari 2021 start van terugleversubsidie hierdoor vervalt de huidige salderingsregeling. Bedrijven kunnen d.mv. deze subsidie een vergoeding ontvangen voor stroom die aan het elektriciteitsnet wordt terug geleverd. Als u deze regeling wilt aanvragen kunt u kijken op RVO.nl.

Afschrijving

De zonnepanelen kunt u over een periode van 20 jaar afschrijven. U mag dus 20 jaar lang kosten opvoeren, wat de (toekomstige) winst lager uit laat komen. Hierdoor hoeft u minder belasting te betalen. Als u en boekhouder heeft kunt hij u daar meer over vertetellen.

Zonnepanelen
zonnepanelen voor bedrijven

Meer over
zonnepanelen
hybride warmtepomp

Gratis dakscan voor zonnepanelen

Wat vinden onze klanten?

ONZE KLANTEN WAARDEREN ONS MET 5 STERREN!

In samenwerking met:

WhatsApp!